Over mij

Mijn opleidingen en initiaties bij o.a. Monique Timmers hebben me veel gebracht en laten inzien.Vragen die mij bezig hielden waren, wie ben ik en wat ben ik eigenlijk? Hoe denk en hoe handel ik? Wat is denken überhaupt? Wat zijn mijn motivaties of blinde vlekken en patronen? Welke bewuste of onbewuste ‘excuses’ zet ik in om maar niet… te hoeven zien, te voelen, te veranderen. 

Hoe zuiver ben ik? Wat of wie drijft mij? Welke invloed heb ik en wat kom ik brengen op deze wereld? 

Alles draait om bewustwording en kennis, Mens ken jezelf!
Dan kan je kijken met nieuwe ogen, en je hart weet!

Een hele wezenlijke was de bewustwording van het mannelijke en vrouwelijke in mijzelf, de eenwording, het zo genoemde Heilige Huwelijk, de verzachting en zelfliefde met daarnaast de actie en passende daadkracht. Mezelf meer en meer verlossen van de illusie van afgescheidenheid en de illusie van angst en daarmee deze menselijke ervaring beter te begrijpen. 

Ik werd uitgenodigd te kijken met de ogen van liefde en meer in zachtheid te leven vanuit mijn hart. Bewust te worden van mijn gedrag en handelen en daardoor mijn patronen te mogen zien en te doorbreken. Me bewust te worden van de subtiele sferen en me te beseffen dat echt alles Eén is!

De Energetische stoelen en het Enneagram hebben me hierbij enorm geholpen en mijn hart meer en meer geopend. Dit wens ik iedereen toe!

Kennis die ik tot mij kreeg (en nog krijg) mocht ik implementeren in mijzelf en in mijn leven.

Diepe esoterische kennis die zich mocht openen op alle lagen van mijn zijn en mij weer lieten herinneren. De kennis en de mysteriën van de kosmos zette me juist met beide voeten op de grond!

Het leven zelf geeft ons de inwijdingen, de spiegels, het is aan ons hoe bewust en zuiver we hiermee omgaan. Hoe kijken we ernaar? Kunnen we het omarmen en de zegening zien?

Ben je de schepper of het slachtoffer?

Ik ben hier om jou te helpen en te begeleiden naar een groter bewustzijn van wie je werkelijk bent en wat er in jou beweegt. Hierdoor krijg je inzicht en begrip op je leven en je gezondheid.

Met liefdevolle groet,
Margo