Ur-Enneagram

Het Enneagram is een eeuwenoud mystiek symbool.

De waarlijke zuivere kennis die zich nu laat zien mag op een geheel nieuwetijdse wijze worden  ervaren en ingezet.

Het Enneagram, de Steen der Wijzen, is een astronomisch symbool om tot een diepere levensvervulling te komen. Door het werken met het enneagram worden je persoonlijke beperkingen en conditioneringen zichtbaar en zet je transformatie in op zowel individueel als op universele lagen. Het innerlijk werk heeft een krachtig helend effect op jezelf, je lichaam, je lichtlichamen en de wereld. Je maakt de beweging van het IK- bewustzijn naar het WIJ- bewustzijn, wat juist nu zo belangrijk is.

Vanuit de Kosmologie, de leer van de Kosmos, ontdek je de Kosmos in jezelf, jij bent het middelpunt van het Universum. Een thuiskomen vanuit herinnering en herkenning voor wie en wat jij wezenlijk bent om van daaruit jouw Goddelijke blauwdruk uit te dragen.

Mens ken jezelf, pas dan kun je alles maar ook echt alles, op een juiste manier tegemoet treden. Vanuit een innerlijke balans, innerlijk weten. Dan is het leven een beweging, een dans. Je ervaart enkel lichte correcties, bewegingen die je volledig afstemmen op alle Kosmische krachten. Niets is statisch of pijnlijk. Als je de 9 structuren of energie├źn van het Enneagram in balans hebt, kan je ze gebruiken op het juiste moment, dan ben je een multidimentionaal wezen en laat je de wereld jouw vermogens zien en hoe gemakkelijk jij schakelt. Dan beweeg je met een lichtheid die kenmerkend is voor een hoger bewustzijn.

Monique Timmers

De leringen en kennis in de Ur- academie en het Ur- Enneagram zijn ontvangen door Monique Timmers. www.ur-station.nl Het Ur- Enneagram wordt uitgedragen door de Ur- Therapeuten Helena Kinds, Margo van de Siepkamp en Marieke Konings.

Het Ur- Enneagram is een traject waarbij je beweegt over de lijnen en getallen (codes) van het Enneagram. Met iedere beweging geef je jouw essentie de ruimte; door te kijken naar jezelf, keuzes te maken en zo rechtstreeks de omkering in te zetten. Hierdoor zal je meer en meer jouw waarlijke Zijn herinneren.

Als jou essentie, jouw leven en de wereld kleurt, hoe zal dit er dan uitzien?
Wat is jouw meerwaarde en gave voor de wereld en het collectief?

Samen met Helena en Marieke nodig ik je uit, om via de zuivere kennis van het Enneagram jouw ware kern te ontmoeten.

Wat bied het Enneagram jou?

Ur- Enneagram is een doorlopend traject waarbij je meerdere graden kan doorlopen. Elke graad heeft een ander thema of diepgang.

Door letterlijk te bewegen, te lopen over de lijnen en getallen (codes) van het Enneagram geef je jezelf de ruimte om te ervaren wat jou nog belemmert of tegen houdt om waarlijke keuzes te maken, waarlijk te Zijn. Het toont, maakt los en ruimt op. Alle gehechtheden komen voorbij, groot of klein, het nodigt je uit tot transmutatie. 

  • Je geeft jezelf, je lichaam en de wereld een krachtige heling.
  • Het geeft je inzicht in belemmerende conditioneringen en patronen.
  • Je leert de kracht van jouw zuivere beslissing en daarmee zet je onmiddellijke omkering in.
  • Je leert de waarnemer te worden, zodat je zuiver kan kijken en ervaren, voorbij de 5 zintuigen.
  • Je leert je persoonlijkheid te overstijgen zodat je de stap gaat maken van het IK- bewustzijn naar het WIJ-bewustzijn.  
  • Het brengt je naar zuiver innerlijk weten en kosmische kennis.
  • Je zal meer en meer jouw ware Zijn herinneren, jouw Essentie. 
  • Je gaat ervaren wat jouw bijdrage en gave voor de wereld en het collectief is.

Tijdens het werken met het Enneagram zijn de Urim- Code en de Bron- Code stoelen aanwezig, deze werken nauw samen met het veld van het Enneagram.

Voor wie is het UR-Enneagram?

Je kan mee doen met de dagen als je de zuivere roep van het Enneagram voelt en je toe bent aan de volgende stap in jouw spirituele groei. 

Ben je bereid eerlijk te kijken naar alles wat jouw beweegt en zuivere keuzes te maken?

Neem dan contact met ons op, je bent welkom! 

Mogelijkheden voor graden en basisopleiding

Wil je het Enneagram voor je eigen ontwikkeling inzetten dan start je bij graad 1 en beslis je daarna of je verder wilt gaan.

Je kan er ook voor kiezen een afspraak te maken voor een individuele sessie bij een van de Ur- Therapeuten van Ur- Enneagram.

Als je zelf als therapeut met het Enneagram zou willen werken behoor je de gehele basisopleiding te volgen.

Na de basisopleiding  zijn verschillende specialisaties te volgen.