Energetische stoelen

In mijn sessies zijn de energetische stoelen van Monique Timmers aanwezig en ze hebben een belangrijke rol bij het inzetten van de behandelingen. 

De stoelen zorgen voor de basis en tevens het hoogst haalbare in het moment.

Urim-Code

Steeds meer mensen weten dat in ons een intelligent bewustzijn werkzaam is met een onbeperkt vermogen. Dit bewustzijn zorgt voor ons. Het is helend van aard.

Bron-Code

De Bron-Code is ontworpen om specifieke programma’s, herinneringen en conditioneringen te wissen die je vasthouden in een verkeerde realiteit omtrent wie je werkelijk bent. Deze werkelijkheden, die in feite zelfontworpen of aangenomen illusies zijn, lijken heel echt en kunnen erg belastend werken op je totale zijn. 

Thummim-Code

De Thummim-Code is een baanbrekende, eenvoudige en allesomvattende methode van transformatie en heling, gebaseerd op het groeiende bewustzijn in deze nieuwe tijd.

In de energetische stoelen is een lichtmatrix geactiveerd van Levend Licht.

De Getal- Licht- Symboolcodes die verwerkt zijn in de armleuningen en in de rugleuning vormen samen met de kristallen, die de stuurprogramma’s zijn, een lichtmatrix, een elektromagnetisch veld van Levend Licht. 

Dit intelligent Levend Licht communiceert met jouw lichaam en jouw frequentie dus jouw elektromagnetische veld en jouw intelligent bewustzijn. 

Het bewerkstelligt dat jouw (multidimensionaal) bewustzijn beter kan functioneren en weer de verbinding kan maken met jouw universele of goddelijke blauwdruk, de eerste wet, die in elke celkern en zelfs in elke atoom aanwezig is. 

Hierdoor kan je weer volledige HEELheid en EENheid ervaren. 

Je zelfhelend vermogen wordt meer geactiveerd doordat je cellen weer de zuivere en juiste frequentie kunnen aannemen en het reproducerend vermogen weer aannemen.

Ververvormingen in het systeem van de mens, die als ernstige onbalans ervaren kunnen worden, worden hiermee geharmoniseerd.