Ur-Groep

Wat doet onze Ur-groep?

Wij zijn een groep mensen die een krachtige verbinding en toewijding is aangegaan om mensen te helpen in hun spirituele ontwikkeling met als doel het herstel van de oorspronkelijke Goddelijke (geometrische) blauwdrukken.

We zetten ons in voor bewustzijnsontwikkeling, heling en diepgaande harmonisering van mens, dier en de aarde.

Monique Timmers is degene die de spirituele koers zet. Zij schrijft boeken en leidt de Spirituele School (Ur-Academie) en Universiteit voor Levend Licht. Zij ontvangt de spirituele kennis en heeft de Energetisch werkende Stoelen; de Urim-Code, Thummim-Code en Bron-Code met alle hun mogelijkheden en helingsprogramma’s hier op aarde geïnitieerd. Verder heeft zij de Eco-Codes: de Aqua-Code, Elektro-Code, Terra-Code, Uni-Code, Gematria-Code en ook de Aether-Code ontwikkeld. Zij zijn een enorme kosmische gift voor mens, dier en alles wat leeft!

Als groep werken we ook met de Merkaba, het Enneagram en de Mandorla.

De Ur-Groep bestaat voornamelijk uit therapeuten/coaches die professioneel hun vak beoefenen. We werken daarbij allemaal met de Energetische Stoelen en de Eco-Codes. Een aantal van ons is daarnaast als leraar actief in het uitdragen van spirituele kennis. Binnen de groep zijn ook mensen actief als filmmaker, muzikant en als kunstenares, in hun werk vind je ook de nieuwe kennis terug.

Als groep voelen we ons ook geroepen om hetgeen er in deze wereld op dit moment gebeurt, zichtbaar te maken. Daarnaast zijn we ambassadeurs van het Levend Licht en beseffen dat de mensheid een levende expressie is van Liefde en Licht.

Tezamen proberen we de mysteriën van wetenschap en godsdiensten te ontrafelen en beseffen we maar al te goed dat alles met elkaar verbonden is.

We voelen een grote verbinding met en herkenning in het werk van Lars Muhl en Calle de Montsegur en ook Marcel Messing. Liefdevolle pioniers in deze turbulente tijden.