Wie ben je werkelijk..?

Leven in vrijheid

Volledig jezelf kunnen zijn

Ruimte en liefde voelen in elke situatie

Thuiskomen bij jezelf.

We maken het onszelf, vaak onbewust, af en toe zo lastig..  Onze ‘aangeleerde’ angsten en onzekerheden, twijfels en hersenspinsels zijn zo aanwezig. Hierdoor voelt het als of je niet in verbinding bent en kom je niet bij je kern, je ware zelf. Of je nou een baan hebt die wellicht niet helemaal bij je past of dat je geen rust ervaart in de situatie waar je in zit, je lichamelijke klachten hebt of gewoon niet lekker in je vel zit. Vaak gaan we op zoek naar antwoorden buiten onszelf… Het mooie is dat alle antwoorden juist in ons aanwezig zijn. Door echt te luisteren, door te kijken wat er speelt, door te voelen wat voor jou belangrijk is komen we daar, dan kan je thuiskomen bij jezelf.

Visie

Wij zijn prachtige multidimensionale wezens, zoveel grootser dan dat we denken. We zijn vaak niet wie we denken dat we zijn…. Alles in ons en om ons heen is energie, wat we denken is energie en alles staat met elkaar in verbinding! Zo boven zo beneden, zo binnen zo buiten, alles is een reflectie van elkaar. Ons aardse bestaan heeft ons klein gemaakt en we zijn vergeten wat onze gaven en talenten zijn. Waartoe we instaat zijn! We kunnen zoveel meer!

Waar zijn we ons bewust van….

Waar zijn we ons bewust van, wat speelt er nog in ons onderbewuste? Ben jij je bewust van je gedachtes? Ben jij je bewust van je handelen? Werken deze voor je of wellicht tegen je…..? Wat wil je creëren? Handel en leef je daar ook naar? Voed je deze creatie vanuit je hart? Welke situaties of mensen kom je tegen? Ben je bereidt de reflectie van jezelf te zien?

Graag luister ik naar jouw verhaal en brengen we beweging in de situaties die jou vastzetten. Ons fysieke, mentale en emotionele lichaam staan volledig in verbinding. De energie van gedachtes en emoties vormen blokkades die disharmonie veroorzaken en zorgen voor symptomen, klachten en uiteindelijk ziekte.

Door je energetische systeem weer in balans te brengen kan de energie weer volledig gaan stromen. We verwijderen oude belemmeringen, conditioneringen en belastende denkpatronen waardoor er ruimte komt, ruimte voor jou Zijn!

Het is helaas zo dat je kan mediteren, positief kan denken en trouw je affirmaties kan opzeggen zoveel als je wilt…. Het gaat je helaas niet helpen als je op celniveau nog overtuigingen en trauma hebt opgeslagen die jou in dit leven nadelig beïnvloeden… Daar is nu een oplossing voor!

Alles is Energie…

Werkwijze

Ik begeleid je vanuit zachtheid en kracht. Met zachtheid en liefde voor wie jij bent en met transparantie en kracht om je te helpen met dat wat er getransformeerd/ getransmuteerd mag worden. We maken je bewust van je eigen invloed op je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele processen. Waar jij je bewust van bent, daar kan de verandering plaats vinden. Ik inspireer je en daag je uit werkelijk te kijken en te voelen.

Je mag je bewust worden van je eigen ~harten~ kracht, van je zuivere waarde en we verwijderen dat wat jou hiervan weerhoudt zodat jij je weer verbonden voelt. Ik creëer ruimte zodat jij helemaal mag zijn wie je bent en je inzichten mag ontvangen. Dit leidt je naar ware heling, zelfheling.

“Alles is energie” zoals Albert Einstein al zei.

Alles is energie en heeft een frequentie, je lichaam, je gedachtes, je emoties, alles.

Energiewerk

Een van de helingsmethodes waar ik graag mee werk zijn de Energetische Stoelen van Monique Timmers (bron; www.ur-codes.nl).

De stoelen maken een veld van ‘Levend Licht’ een ‘Levende Matrix’ van getalsymbolieken en kristallen. Deze Levende Matrix ofwel Levend Licht van de stoelen transformeert stap voor stap belemmeringen en blokkades. Doordat de lagere frequenties letterlijk gewist worden, kunnen de hogere frequenties zich veel beter manifesteren.

Deze stoelen kunnen je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en zielsniveau. Je zelfhelend vermogen wordt hierdoor sterk geactiveerd.

Je bewust zijn van je energie, van je frequentie, dit heet frequentiemanagement. Dit heeft alles te maken met je bewustZIJN. Wat stuur je bewust of onbewust aan, wat houd je zelf in stand en mag je veranderen? Leer jezelf te managen, leer je frequentie te managen.

Een sessie is vaak een combinatie van gesprek en het werken met de stoelen, aangezien deze een groter en zuiverder bereik hebben en transformatie kunnen versnellen en bekrachtigen.

Heb je hier vragen over? Jouw vragen zijn welkom!

Heb je vragen? Neem contact met me op, ik beantwoord ze graag.