De energetische stoelen werken tot op cel- en zielsniveau.

Alles is energie! Alles bestaat uit frequenties! Deze kunnen we met onze volledige aandacht sturen naar balans en heling.

Begeleiden vanuit nieuw bewustzijn

Jouw lichaam, jouw cellen, jouw DNA volgt jou in elke beweging die je maakt. Ze volgen jouw gedachten en gevoelens en zelfs dus je onbewuste overtuigingen.

Als je op celniveau nog overtuigingen hebt die jou niet positief dienen, dan schep je onbewust datgene wat je eigenlijk niet wenst! En zal je leven maar langzaam veranderen want je onderbewuste herhaalt wat hij kent.

De stoelen werken tot op cel- en zielsniveau. Samen kijken we wat er weer in beweging mag komen.

Of de belemmering nou mentaal, emotioneel of fysiek is, het start bij je energetische huishouding. Het Levend Licht van de stoelen werkt op een zachte en makkelijke manier. Het is vele malen intelligenter dan wij zijn en voelt zeer zuiver aan wat je nodig hebt en wat er mag gebeuren. Deze nieuwe wijze van werken is duurzaam en brengt helder in kaart wat er getransformeerd/ getransmuteerd mag worden zodat jij weer bij je unieke Zijn en talenten kan komen.

Welcome inner peace

Ik wens je Harmonie, Vitaliteit en een vrolijk Hart ♥

AANBOD
 

Individuele sessie

We gaan in gesprek over wat je wenst, wat je nodig hebt en samen brengen we in beeld waar we mee aan de slag gaan.
Kijk voor meer info even naar het tabje ‘Werkwijze’.

Duur: ongeveer 1,5 uur
Kosten per sessie: € 111,- incl. BTW


Begeleidingstraject

Een traject is een mooie manier om intensief met jezelf aan de slag te gaan. Op deze wijze werk je aan een duurzaam resultaat, een duurzame transformatie. Samen stellen we je doel, maken we helder waar je aan zou willen werken. We brengen in beeld wat jou in de ‘weg staat’. Het traject bestaat uit 5 sessies van 2 uur en 2 telefonische contact momenten. In 4 sessies gaan we jouw barrières, oude pijnplekken en overtuigingen uit je systeem verwijderen en de ware jij met jou potentie de ruimte geven. De sessies kunnen we per keer afspreken aan de hand van hoe jij je voelt. We gaan kijken wat jij nodig hebt, wat er mag gebeuren. Op deze manier heb je een gerichte focus en kunnen er grote stappen gemaakt worden.
De 5e sessie plannen we na een wat langere periode in om je de tijd te geven alle verdiepingen te ervaren. We gaan dan kijken hoe het met je gaat, wat het traject voor je gedaan heeft en bekrachtiging datgene wat eventueel nog nodig is.

Duur: 5 sessies
Kosten traject: € 800,- incl. BTW


Verdiepingsdagen/ reizen voor groepen

Het is zo fijn om met een groep gelijkgestemde over bewuste onderwerpen te praten. Gedachtes, gevoelens en ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Er zijn veel onderwerpen waar we in deze tijd een nieuw licht op mogen laten schijnen.

November 2020:

Vrouwen van de Wereld
Het is tijd..

Kom weer in verbinding met het Heilige Vuur in jezelf; met jouw zuivere vrouwelijke energie!
Ervaar de liefde, compassie en zachtheid, maar ook de daadkracht, moed en strijdbaarheid.

Eerst naar jezelf.
Het toelaten van de liefde en compassie voor álles wat jij bent!
Daadkracht en strijdbaarheid voor wie jij bent en waar je voor staat!
Gecentreerd en zuiver.

We komen uit duizenden jaren mannelijke energie van het vissentijdperk. In dit watermantijdperk krijgt de vrouwelijke energie de leiding. Het is daarom hoog tijd om ons weer volledig te verbinden de oorspronkelijke potentie van het vrouw(elijk) Zijn, aangestuurd door het Heilige Vuur. En op deze manier in ons het mannelijke en vrouwelijke aspect te harmoniseren.

De wereld in.
Deze Vrouwen van de Wereld-dag is een programma voor diepe heling, waarbij de weg vrijgemaakt wordt voor het Goddelijk vrouwelijke in ons. Dat nu tot onze beschikking staat om te worden ontvangen en doorgegeven de wereld in. Wij bieden jou deze dag de ruimte voor wat er mag gebeuren, waarvoor het voor jou tijd is. Dat is aan iedereen zelf én voor iedereen anders. We nemen je mee zodat je zelf mag ervaren wat vrouwelijke energie voor jou is. Waar het voor jou om gaat, toont zich. We werken samen met het Levende Licht, en de Energetische Stoelen.

Het belooft een speelse en bijzondere dag te worden!

Wanneer en waar?
Donderdag  12 november (in de buurt van Nijmegen)
Vrijdag 20 november (in de buurt van Den-Bosch)
Hele dag: Tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Voor koffie, thee en een vegetarische lunch zorgen wij.

Investering €150 incl BTW.

Aanmelden kan via een van onderstaande mailadressen:

Margo van de Siepkamp  info@margovandesiepkamp.nl
Marieke Konings               info@mariekekonings.nl

We zien je graag op 12 of 20 november!

Marieke & Margo

 

 

 

 

www.mariekekonings.nl
www.margovandesiepkamp.nl